harry potter

muhteşem bir forum
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Rupert Grint

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
admin dilara
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 141
Kayıt tarihi : 21/05/10

MesajKonu: Rupert Grint   Cuma Mayıs 28, 2010 4:14 pm

Rupert Alexander Lloyd Grint (d. 24 Ağustos 1988) İngiliz oyuncu. canlandırdığı Ron Weasley karakteri ile tanınır.

Grint 24 Ağustos 1988’de Nigel ve Jo Grint’in ilk oğlu olarak doğdu. Beş çocuğun ilki olan Rupert’ın bir erkek kardeşi (James (d. 1990)) ve üç de kız kardeşi (Georgina (d. 1993), Samantha (d. 1996), Charlotte (d. 1999)) var.

Laura Linney ve Julie Walters il birlikte rol aldığı Driving Lessons 2006 yazında gösterime girdi. 5 Temmuz 2009'da gazetelerde Grint'in domuz gribine yakalandığı haberi verildi. Ancak daha sonra domuz gribini atlattığı haberi verildi. Hayranları Grint'in sağlığının iyi olduğunu duyunca rahatladılar. Ayrıca Grint Cherrybomb adlı filminin bazı sahnelerinde çok cüretkar olduğu için birkaç kişiden eleştiri aldı ama hayranları birçok foruma pozitif açıklamalarda onun her role yakıştığını belirmiştir.

Filmografi
Yıl Yapım Rol
2001 Harry Potter ve Felsefe Taşı Ron Weasley
2002 Harry Potter ve Sırlar Odası
Thunderpants Alan A. Allen
2004 Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Ron Weasley
2005 Harry Potter ve Ateş Kadehi
2006 Driving Lessons Ben Marshall b.k.y
2007 Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Ron Weasley
2009 Harry Potter ve Melez Prens
2009 Cherrybomb Malachy
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 Ron Weasley
2011 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2

Aldığı Ödüller
Empire Odullerinde, UK 2002:

En İyi çıkış yapan oyuncu
Harry Potter and Ödülleri 2002
Özel Başarı Ödülleri
(Outstanding New Talent): Harry Potter and the Philosopher's Stone

Genç Oyuncu Ödülleri 2002:

En iyi Film
"Harry Potter ve Felsefe Taşı " adayı
Genç Oyuncu ödülllerinde özel ödül olan "En İyi Yeni Oyuncu"kazandı, "Harry Potter and the Chember of Secrets"'daki performansı için.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://harrypotter.dogoo.us
 
Rupert Grint
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
harry potter :: Rupert Grint-
Buraya geçin: